El Borussia Dortmund s'imposa al PSG i decidirà el Parc dels Prínceps (1-0)

S'ha avançat el B. Dortmund al minut 35 mitjançant Füllkrug

• La primera mitja hora ha estat marcada per les precaucions defensives de tots dos equips i amb només una ocasió de gol del Dortmund, desfeta per Donnarumma a xut de Sabitzer.
  • El PSG ha estat inofensiu en atac, amb Mbappé i Dembélé desapareguts, i no ha xutat cap cop entre els tres pals en tot el primer temps.
  • Al minut 35 ha arribat l'1 a 0, en una passada directa cap a Niclas Füllkrug que, amb la defensa francesa descol·locada, ha superat Donnarumma d'un xut ras però no gaire potent.
  • Abans d'acabar-se la primera part, Sabitzer, en una rematada tot sol dins l'àrea, hauria pogut fer el segon gol, però aquest cop sí que el porter italià del PSG ha estat encertat refusant el xut del migcampista austríac.
  • El pas pels vestidors li ha anat bé al PSG, perquè ha començat la segona part amb una allau de joc ofensiu i oportunitats que li haurien pogut permetre capgirar el resultat.

• En una mateixa jugada, Mbappé i Hakimi han enviat dos xuts al pal. Fabián Ruiz, de cap, ha rematat fora quan estava tot sol dins l'àrea. I Kobel s'ha convertit en el jugador clau del Dortmund amb les seves aturades. Tot això, en els primers deu minuts del segon temps.
  • Niclas Füllkrug, a més del gol de la primera part, n'hauria pogut marcar dos més en la segona. L'exdavanter del Werder Bremen no ha sabut precisar les seves rematades quan ho tenia tot a favor, però ha estat tot un maldecap per a la defensa del PSG.
  • Dembélé no ha estat tan efectiu com en l'eliminatòria contra el Barça i ha recordat el jugador de la seva etapa blaugrana perquè ha fallat ocasions molt clares per empatar en l'últim quart de partit.
  • Amb el partit trencat en els últims minuts, tots dos equips han disposat de més ocasions per marcar, però el marcador ja no s'ha mogut. Al PSG li valdria repetir el mateix resultat que quan es van trobar en la fase de grups (2-0) per ser a la final.