Jofre Carreras celebrant el seu gol contra el Vila-real (EFE)

L'Espanyol vol estrenar-se a domicili a la Lliga contra un Betis irregular

L'equip blanc-i-blau vol aconseguir la primera victòria de la temporada com a visitant a l'estadi Benito Villamarín
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

L'Espanyol arrenca una nova jornada de Lliga amb la intenció de deixar enrere els fantasmes de l'última derrota a l'RCDE Stadium contra el Vila-real (1-2) amb un Ayoze Pérez estel·lar amb un doblet. Ara, els pericos volen tornar a la victòria i aconseguir els primers punts lluny de Cornellà.

L'equip de Manolo González viatja a Sevilla per disputar la vuitena jornada de Lliga davant el Reial Betis. Els blanc-i-blaus volen tornar a recuperar les bones sensacions que van tenir abans del partit contra el Reial Madrid, i lluitaran per guanyar el primer partit com a visitant en aquesta temporada, ja que les dues victòries aconseguides fins ara han estat a Cornellà-el Prat.

Per la seva banda, el Betis arriba al partit contra l'Espanyol amb una dinàmica irregular, després de l'empat contra el Las Palmas en la jornada intersetmanal. Els andalusos van onzens, amb nou punts en la classificació. Malgrat això, els pericos han de tenir compte amb el bon estat de Lo Celso, fitxat aquest estiu pels bètics, que porta tres jornades consecutives marcant.


Segueix la transmissió del partit a Catalunya Ràdio


El minut a minut del Betis-Espanyol

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut