Messi va tenir una bona actuació en la gran nit d'Mbappé
Messi va tenir una bona actuació en la gran nit d'Mbappé
LLIGA DE CAMPIONS

Un màgic Mbappé castiga el Madrid més defensiu (1-0)

L'estrella francesa ha decidit en el minut 94 després que Messi fallés un penal

Oriol VidalActualitzat

Un imparable Kylian Mbappé ha acabat superant un pletòric Courtois. Així podríem resumir l'esperat duel del Parc dels Prínceps, on, sense el valor extra dels gols en camp contrari, Ancelotti ha plantejat el partit més defensiu de la temporada. Mbappé no s'ha cansat de provar-ho tot el partit. Als 5 minuts, s'ha desfet de Carvajal en un eslàlom elèctric, però Militao ha entorpit la rematada de Di María. Als 17, Courtois ha repel·lit un nou intent del 7 del PSG, que tot i dominar de forma absoluta no ha tingut més opcions clares, amb un Messi apagat en el replegament blanc. Una rematada fora de Casemiro a la sortida d'un córner ha estat tot el bagatge dels merengues en el primer acte.

A la represa, els de Pochettino han tractar de ser més dinàmics i en la millor combinació col·lectiva ha arribat una gran ocasió per a Mbappé, que s'ha topat amb un Courtois en estat de gràcia. El belga ha sostingut el Madrid a l'hora de partit: un martiritzat Carvajal ha fet una clara falta dins de l'àrea a un Mbappé tot persistència... però Messi ha fallat la pena màxima: Courtois, esplèndid, li ha endevinat la intenció, a la seva esquerra i a mitja alçada. Ha estat el primer penal errat per l'astre argentí davant el Madrid, que l'havia patit en sis ocasions des dels onze metres vestit de blaugrana.

Ha reaparegut Neymar, entrant per Di Maria, i la pressió del París ha anat en augment: Messi ha xutat una falta fora en el 74 i dos minuts més tard l'ha tornat a tenir Mbappé, que ha sorprès tothom amb un xut creuat que ha fregat el pal. Una perfecta assistència de Messi en el 86 no l'ha pogut aprofitar Neymar, massa forçat. I en l'últim sospir, l'acció màgica que ha decidit el matx: Neymar ha fet una passada d'esperó a Mbappé, encara amb forces, i el davanter ha vist premi al seu partidàs amb un gran gol marca de la casa: s'ha infiltrat amb una autopassada entre Militao i Lucas i, a la fi, ha batut Cortois fent-li un túnel. Bogeria a París... i el Bernabéu decidirà el 9 de març.

Mbappé celebrant el gol
Mbappé, l'home del partit (Reuters)

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut