Barça

El Barça goleja el Bay FC d'Asisat Oshoala (2-5)

El gol més espectacular l'ha aconseguit Mapi León, de córner directe

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça femení ha començat la gira pels Estats Units amb una contundent victòria contra el Bay FC (2-5). El partit era especial pel retrobament de les blaugranes amb la seva excompanya Asisat Oshoala. La davantera nigeriana ha obert el marcador, però les jugadores de Pere Romeu han acabat imposant la seva superioritat davant d'un conjunt que també compta amb efectius de tanta qualitat com Kundananji o Deyna Castellanos.

Les jugadores del Barça celebren el gol olímpic de Mapi León contra el Bay FC (Reuters)
Les jugadores del Barça celebren el gol olímpic de Mapi León contra el Bay FC (Reuters)

La diana més espectacular del Barça ha estat la de Mapi León, de córner directe. La central aragonesa aquesta temporada podrà tornar a aportar a l'equip la seva precisió a pilota aturada i ho ha certificat amb aquest gol olímpic. L'ha aconseguit a la segona part i significava el 2-3. També han vist porteria Kika Nazareth, Caroline Graham, Clàudia Pina i Patri Guijarro. Els gols d'aquestes dues últimes han arribat al temps de descompte.

MIRA AQUÍ EL PARTIT SENCER: 

 

La matinada del 30 al 31 d'agost, a les 2.30, hora catalana, el Barça visitarà el Dallas Trinity al majestuós Cotton Bowl. El partit contra l'equip de Texas, de nova creació, es podrà veure en directe per TV3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut