Un Barça imparable posa la setena marxa (7-0) davant el Valladolid per continuar líder destacat

Els blaugranes, amb hat-trick de Raphinha, marxen a l'aturada de seleccions després de sumar 12 punts de 12 possibles en un inici somiat de lliga

Exhibició total i absoluta del Barça a Montjuïc. Amb Casadó en el lloc de Bernal i Olmo titular, els blaugranes han passat per sobre del Valladolid en una espectacular tarda de futbol amb 7 gols i tres xuts al pal. Els de Hansi Flick reforcen el seu liderat a la Primera Divisió, on compten partits per victòries: 12 de 12.
  • Casadó ha ocupat el lloc de Bernal i Dani Olmo, titular per primer cop, ha enviat al pal el primer avís de perill a la porteria del Valladolid al minut 4.
  • Olmo ha marcat després de recollir un refús de Hein a xut de Raphinha però per molt poc es trobava en posició de fora de joc al minut 10.
  • L'1 a 0 ha arribat al minut 20 en una passada a l'espai de Cubarsí per a Raphinha que ha picat molt bé la pilota sobre la sortida de Hein.
  • El Barça ha repetit la fórmula en el 2 a 0 amb assistència de Lamine Yamal per a Lewandowski que ha tornat a guanyar l'esquena de la defensa al minut 24.
  • Gran aturada de Ter Stegen en una rematada claríssima de Raul Moro al límit del fora de joc al minut 37.
  • Dani Olmo ha tornat a trobar el pal en una nova gran ocasió d'un Barça jugant a plaer al minut 41. Al límit del descans, Koundé ha marcat el 3 a 0 després d'un córner picat per Raphinha.
  • Al pal Lewandowski, en el minut 57 de la segona part. Ja en van tres del Barça en aquest partit.
  • El quart del Barça en el minut 64! Raphinha, el més murri de tots, aprofita un rebot per marcar el seu segon gol de la tarda.
  • La segona part ha arrencat amb tres accions gairebé consecutives de gol del Barça: una de Raphinha, una altra d'Olmo i una de Lewandowski al pal.
  • Flick ha substituït Pedri, Cubarsí i Casadó i ha fet entrar el debutant Sergi Domínguez, Eric Garcia i Fermín
  • Al minut 64, Raphinha ha aconseguit el 4 a 0 amb participació decisiva de Lewandowski després d'una acció una mica embolicada a l'àrea rival.
  • Lamine Yamal ha iniciat el contraatac del 5 a 0 que també ha marcat Raphinha amb assistència genial del mataroní al minut 72.
  • Després d'opositar amb nota, Dani Olmo ha acabat trobant el premi del gol al minut 82 (6-0). Ferran Torres, que ha entrat a la segona part, ha situat el definitiu 7 a 0 al minut 86 a passada de Raphinha.