Handbol

El Barça d'handbol guanya la Copa del Rei contra el Torrelavega (23-36)

Ara, el Barça fixa la seva mirada en la final four de la Champions, amb l'esperança de culminar una temporada de somni

Amb un espectacular xut de l'esquerra de Djordje Cikusa, el Barça ha tancat la final de la Copa del Rei de manera magistral i ha guanyat així el seu onzè títol consecutiu i el vint-i-vuitè en total en aquesta competició. Aquest triomf ha servit de rodatge als jugadors de Carlos Ortega per afinar la seva posada a punt de cara a la final four de la Champions de Colònia de la setmana vinent, on el Barça s'enfrontarà al THW Kiel en les semifinals.

El Torrelavega ha estat la revelació de la Copa 2024, però a la final, el conjunt càntabre només ha pogut aguantar els primers vint minuts. Després d'aquest període inicial, l'equip de Carlos Ortega ha començat a dominar el marcador fins a aconseguir una màxima diferència de set gols (10-17) quan faltaven set minuts per al descans, al qual s'ha arribat amb un marcador de 15-19.

La segona part ha estat un passeig per als blaugranes, que a poc a poc han anat ampliant les diferències. Aitor Ariño i Dika Mem s'han erigit en màxims anotadors del partit amb vuit gols cadascun, demostrant el seu excel·lent estat de forma.

Ara, el Barça fixa la seva mirada en la Final Four de la Champions, amb l'esperança de culminar una temporada de somni. Els blaugranes arriben en un moment òptim i amb la confiança pels núvols després d'aquesta victòria contundent.