Supercopa d'Espanya

El Barça passa per sobre del Madrid (4-0) i serà a la primera final de la temporada

Monòleg i domini absolut del Barça en la semifinal de la Supercopa contra el Reial Madrid, al qual un fora de joc priva de repetir la maneta del partit de Lliga

El Barça ha desmentit l'entrenador del Reial Madrid, Alberto Toril, que havia dit que la diferència entre les seves jugadores i les blaugranes s'havia reduït. Les de Jonatan Giráldez han passat per sobre de les blanques amb un resultat final de 4-0. Mariona i Salma, amb un doblet cadascuna, han estat les artífexs que les blaugranes siguin dissabte a la final de la Supercopa, la primera de la temporada, contra el Llevant.

• Cata Coll ha tornat a la porteria després de cinc partits de baixa per lesió.
  • Mariona Caldentey caça una pilota morta a l'interior de l'àrea per avançar el Barça al minut 12.
  • Una gran jugada d'Ona Batlle acaba amb el 2-0 que fa una imparable Salma Paralluelo al minut 15.
  • Mariona marca de penal el 3-0 al minut 39 i el seu segon de la tarda; el VAR beneeix la pena màxima.
  • El travesser evita el quart d'Ona Batlle en temps afegit.
  • Al 52, Salma aprofita una passada boníssima de Graham per fer el 4-0 i el seu tercer doblet aquesta temporada.
  • Clàudia Pina, Oshoala i Martina Fernández entren per Mariona, Salma i Irene Paredes al 64.
  • El gol de Patri Guijarro no puja al marcador per fora de joc i no hi ha maneta.