El Barça tomba Osasuna i hi haurà clàssic a la final de la Supercopa (2-0)

Lewandowski i Lamine Yamal han marcat els gols dels blaugranes, que diumenge defensaran el títol de supercampions contra el Reial Madrid
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça ha derrotat l'Osasuna a la segona semifinal de la Supercopa d'Espanya amb gols de Robert Lewandowski i Lamine Yamal (2-0), i s'enfrontarà aquest diumenge a l'estadi Al-Awwal Park de Riad amb el Reial Madrid al partit pel títol.

• Intercanvi elèctric d'ocasions en l'arrencada amb Christensen, Ferran i Lewandowski pel Barça i Arnaiz i Areso per Osasuna com a protagonistes.
  • Sergio Herrera ha hagut de treure una falta perillosíssima picada per Gundogan. Tampoc Sergi Roberto ha afinat quan Koundé li havia deixat mig gol fet.
  • Lewandowski gairebé marca en un cop de cap a la sortida d'un córner enmig del clar domini blaugrana.
  • En un solitari contraatac d'Areso, Iñaki Peña s'ha hagut de lluir davant la presència de Budimir.
  • Raphinha, amb problemes musculars a la cama esquerra, s'ha retirat lesionat al minut 40 i ha entrat Lamine Yamal en el seu lloc. 0 a 0 al descans.
  • Lewandowski ha trencat la igualtat al minut 59 (1-0) amb un gol molt protestat pels navarresos per una inexistent falta prèvia de Christensen a Arnáiz. El VAR ha validat la diana del polonès.

• Reaparició de Pedri just després del gol i també entrada de Joao Félix en un doble canvi ofensiu del Barça. El portuguès ha posat a prova de seguida a Sergio Herrera amb un gran xut.

• Només Budimir i Raul Garcia han inquietat Iñaki Peña en dues rematades als minuts finals.

• Al minut 91, Lamine Yamal ha sentenciat després d'una bona jugada de Joao Félix.