Champions League

El Barça torna als quarts de final de la Champions després de superar el Nàpols (3-1)

Fermín, Cancelo i Lewandowski firmen els gols d'un treballat triomf dels blaugranes amb més de 50.000 espectadors a Montjuïc

El Barça derrota el Nàpols per 3-1 i es classifica per als quarts de final de la Lliga de Campions, cosa que feia quatre anys que no passava. Fermín, Joao Cancelo i Lewandowski han fet els tres gols de l'equip blaugrana.

• El matx ha començat amb un Barça molt actiu amb bones accions de Lamine i dues ocasions claríssimes de Fermín, la segona a passada de Cubarsí.
  • Dos minuts màgics han situat el Barça amb un 2 a 0 favorable. Fermín ha obert el marcador al minut 15 a gran centrada de Raphinha. I al minut 17, contraatac de Lamine Yamal i participació novament decisiva de Raphinha. El brasiler trenca el seu defensor i el refús del seu xut al pal el recull Cancelo per marcar a plaer.
  • El Nàpols ha reduït distàncies per mitjà de Rahmani, que, lliure de marcatge, ha rematat (2-1) una centrada de Politano des de la línia de fons, al minut 30. Una excel·lent intervenció de Ter Stegen ha impedit l'empat poc després en un cop de cap perillosíssim de Di Lorenzo.
  • Kvaratskhelia ha donat el primer avís dels italians en arrencar la segona part amb un xut ajustat al pal.
  • La rèplica del Barça s'ha produït en una jugada de Cancelo que acaba amb xut de Raphinha que neutralitza el porter napolità.
  • Sergi Roberto i Oriol Romeu han entrat en el lloc de Fermín i Christensen.
Gol anul·lat a Lamine Yamal per fora de joca (EFE)
  • Gol anul·lat a Lamine Yamal per fora de joc al minut 68 després d'una centrada de Sergi Roberto que havia recollit un refús de Meret a cop de cap de Lewandowski. Amb un Barça novament dominador, Gündogan també ha estat a punt de marcar al minut 73. Tampoc ha pogut aconseguir-ho Lamine en una gran jugada col·lectiva.
  • El Nàpols ha perdonat l'empat en un cop de cap claríssim de Jesper Lindstrom en una arribada aïllada al tram final del partit.
  • La incertesa s'ha acabat quan Gündogan, Sergi Roberto i Lewandowski han fabricat el 3 a 1 al minut 83 que ha marcat el polonès a passada del migcampista de Reus.
Lewandowski celebra el 3-1 després d'una gran jugada de Gündogan i Sergi Roberto (EFE)
  • Olivera ha estavellat una pilota al travesser al minut 89 en l'últim gran intent dels visitants per recuperar el terreny perdut.