Exhibició d'Ewa Pajor en la golejada del Barça al Montpeller (5-0)

L'equip de Pere Romeu ha demostrat estar en forma en l'amistós disputat a la Ciutat Esportiva, amb dos gols i dues assistències de la davantera polonesa
Redacció Esport3 Actualitzat

Ewa Pajor ha demostrat perquè és un dels fitxatges més il·lusionants del Barça femení 2024-2025. La davantera polonesa, procedent del Wolfsburg, rival de les blaugranes en la final de la Champions de fa dos anys, ha marcat dos gols i  ha donat dues assistències en la golejada (5-0) de les de Pere Romeu al Montpeller, rival habitual de les últimes pretemporades.

A la represa, les blaugrana han afluixat una mica el ritme, però, al 54, assistència de Fridolina Rolfö i Ewa Pajor ha fet el seu segon gol de la tarda. Al final, Barça 5 - Montpeller 0. Recital blaugrana. Les de Pere Romeu han marcat 10 gols en els dos primers amistosos.

 

Derbi català a Badalona

També ha estat el segon test per a l'Espanyol i el tercer per al Llevant. Tots dos s'han enfrontat a Badalona. Han tingut més la pilota les locals, però les blanc-i-blaves han estat més contundents. Així ha arribat el 0-1 d'Ángeles del Álamo. Les badalonines han buscat l'empat, però no l'han trobat fins al tram final, quan l'àrbitre ha xiulat penal d'Amaia sobre Elloh. Maria Llompart, des dels onze metres, ha tancat el marcador.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut