La festa del Gamper acaba en un malson per al Barça (0-3)

La desfeta contra el Mònaco a cinc dies de començar la lliga a València deixa més dubtes que certeses en el projecte de Flick

El Barça ha deixat molts dubtes en el darrer partit de pretemporada abans de començar la lliga. La festa del Gamper ha acabat sent un toc d'atenció al projecte de Flick que ha acabat perdent 0 a 3 contra el Mònaco. Els blaugrana han vist com el rival els castigava amb tres gols a la segona meitat.

Primera part sense encert

• Pau Víctor ha disposat de la primera oportunitat en el primer minut, però la seva rematada ha sortit alta quan ho tenia tot al seu favor.

• Íñigo Martínez, amb el cap a la sortida d'un córner, ha disposat de l'opció de marcar, però ha sortit fregant el pal de la porteria del Mònaco.
  • En el 16, una rematada de Lewandowski ha posat a prova Phillipp Köhn, que l'ha aturat sense problemes.
  • Gol anul·lat a Raphinha en el minut 37 per un fora de joc de mil·límetres.
  • Jugadors a túnel de vestidors amb el resultat inicial, empat a 0.

Patacada del Barça a la segona part

• Doble canvi a l'inici de la segona part, entren Sergi Domínguez i Gundogan per Christensen i Pablo Torre.
  • 0-1 per al Mònaco. Errada d'Íñigo Martínez en la sortida de la pilota i entrega l'esfèric a peus de Camara que supera Ter Stegen.

• El Mònaco fa el segon. Gran assistència de Minamino a Embolo que supera picant la pilota per damunt de Ter Stegen. 0-2
  • Gundogan deixa el camp després de fer-se un trau a sella.
  • En el 23 roda de canvis, el més important, l'entrada de Lamine Yamal.
  • Gran assistència de Lamine, però la rematada de Pau Víctor surt fregant el pal en el minut 25.

• I en  minut 41 ha arribat el 0-3, obra de Mawissa, de rematada creuada davant la passivitat de la defensa blaugrana.
  • Final del partit, 0-3 i el Barça deixa molts dubtes de cara a l'inici de la Lliga, dissabte a l'estadi de Mestalla davant del València.