El Barça ja és a semis (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça supera el Manzanares en un final èpic i salva el bitllet per a semifinals (3-2)

L'equip blaugrana ha superat el Manzanares en el partit de desempat, un matx sense xarxa de salvació en què el Barça ha rebut l'escalf del Palau i ha aconseguit el gol de la victòria a 33 segons del final

El Manzanares ha sorprès el Barça a la primera meitat i semblava que estava disposat a deixar els blaugranes sense Lliga ni Champions.

Cortés ha avançat els manxecs i Javi Alonso ha posat el 0-2 al marcador al límit del descans.

Tocava reacció blaugrana i un gol de Touré ha donat energia al Barça al minut 25. L'empat no ha tardat a arribar quan, aprofitant la superioritat numèrica, Matheus ha connectat un xut per l'escaire que suposava el 2-2.

El partit tornava a començar i el Barça, empès pel públic, buscava la victòria. A 33 segons del final, un penal sobre Pito transformat per Catela ha donat la victòria al Barça.

El partit ha acabat amb les irades protestes als àrbitres d'un impotent Antonio Navarro, jove porteràs del Manzanares. Ha estat expulsat pel penal provocat per Pito:

El Barça obté el bitllet per a les semifinals, on ja l'espera el Jimbee Cartagena.

"Hi ha coses contra les quals no es pot lluitar"

Per part del Manzanares, el modest equip de Ciudad Real ha marxat descontent amb les decisions arbitrals que han decretat les dues expulsions de Juan Emilio i del porter Antonio, a 33 segons del final. Ho ha expressat amb aquesta piulada: "Hi ha coses contra les quals no es pot lluitar".