Barça 3-6 Manzanares (FCB)
fUTBOL SALA

Primera derrota al Palau: el Barça cau amb sorpresa contra el Manzanares (3-6)

El Barça continua líder, però amb la victòria d'avui el Manzanares supera el Palma i se situa segon

Sorpresa al Palau Blaugrana amb la derrota del Barça de futbol sala contra el Manzanares, l'equip revelació de la temporada.

• L'equip de la Manxa s'ha avançat en el minut 7 amb un gol de Raúl Campos.
  • El Barça ha restablert la igualada quan Catela ha fet l'un a un en el minut 15.
  • Però només un minut després, el Manzanares ha marcat. Álvaro López ha fet pujar l'un a dos al marcador.
  • Just abans del descans, Pito, amb un golàs, ha aconseguit l'empat a dos.
  • Només començar la segona part Raul Campos ha avançat novament els de la Manxa. El partit era un anar i venir i un altre cop Pito ha restablert la igualada.
  • Però els visitants no s'han arrugat. Juan Emilio ha fet el 3 a 4 en el minut 28, i, en un final frenètic i amb el Barça llençat a l'atac, Daniel ha agafat el protagonisme per fer el 3 a 5 en el minut 31 i el 3 a 6 en el 40.