Els joves prenen el control i el Barça s'imposa al City de Guardiola

Hansi Flick s'estrena amb victòria (2-2, 4-1) gràcies a un esplèndid Astralaga, amb dues aturades a la tanda de penals, i un decisiu Toni Fernández. Pau Víctor i Pablo Torre han fet els gols del partit

Àlex ÁvilaActualitzat

Bona posada en escena del FC Barcelona en el seu primer amistós de la gira nord-americana. Els blaugranes tenien al davant ni més ni menys que a l'actual campió de la Premier League, el poderós City de Guardiola. Els "cityzens", més rodats, han començat molt millor el partit, amb un Barça que pràcticament no passava del mig del camp

Però els de Hansi Flick, amb un onze amb molts joves i davant 63.000 espectadors, han anat agafant el control del partit i s'han pogut avançar al marcador amb un gol de Pau Víctor. El màxim golejador del Barça Atlètic l'any passat ha definit a la perfecció una gran assistència de Marc Casadó. El City ha empatat al 39', però Pablo Torre ha fet el 2-1 al límit del descans.

A la represa, Grealish fet l'empat a 2 i el partit ha arribat a la tanda de penals, on ha aparegut la figura d'Ander Astralaga. El porter blaugrana, que ha aturat dos llançaments, i un decisiu Toni Fernández, de 16 anys, han donat la victòria al Barça de Hansi Flick.

Primera part entretinguda

• Els de Guardiola han sortit molt més endollats al partit, amb més ritme i amb molta més decisió. Grealish ha tingut dues oportunitats en només cinc minuts, la segona molt més clara, amb un xut que ha sortit fora per molt poc.
  • Als 10 minuts, Erling Haaland n'ha tingut una claríssima, però la seva rematada l'ha pogut treure Iñaki Peña amb una gran aturada sobre la línia de gol.
  • A poc a poc, el Barça ha agafat el domini del joc, amb un City més tancat al darrera donant la iniciativa als blaugranes. Així, ha arribat la primera ocasió dels de Flick, amb una recuperació de Pau Víctor que ha deixat cap a Marc Casadó, però la rematada del migcampista ha sortit fregant el pal al 20'.
  • Només quatre minuts més tard, els mateixos protagonistes han elaborat el primer gol del partit. Gran passada de Casadó cap a Pau Víctor, que ha definit per sota les cames d'Ederson.
  • Prop del descans, el City ha tornat a millorar la seva imatge i ha provat en un parell d'ocasions Iñaki Peña. Finalment, al 39' ha arribat l'empat amb una perfecta passada filtrada de Gvardiol que Nico O'Reilly ha enviat al fons de la xarxa.
  • Però encara hi havia temps per a més acció. Bona jugada col·lectiva del Barça al límit del descans que ha finalitzat amb un xut de Pablo Torre que no ha pogut aturar Ederson

Gols també a la represa

• Pau Víctor ha pogut fer el tercer dels blaugranes, però Stefan Ortega ha estat encertat i ha desviat la rematada del davanter. Qui sí que ha pogut marcar ha estat Jack Grealish, al minut 60, amb un gran xut amb l'esquerra que no ha pogut aturar Iñaki Peña.
  • A la segona part, com és habitual en aquests partits, Hansi Flick ha començat a fer canvis per donar minuts a tots els jugadors i el Barça ha tingut un onze molt diferent del titular. Minuts per a Lewandowski, Íñigo Martínez, Oriol Romeu i Balde, també per a Astralaga, que ha substituït Iñaki Peña a la porteria.
  • Les arribades a les àrees rivals no han estat tan clares a la segona part i no hi ha hagut tanta emoció com a la primera. El marcador no s'ha mogut i el partit s'ha decidit a la tanda de penals
  • Ander Astralaga ha estat esplèndid, amb dues aturades en els dos primers llançaments del Manchester City. Els blaugranes no han errat cap pena màxima. El darrer a xutar ha estat Toni Fernández. El jugador, de 16 anys, ha tingut molta sang freda en el seu llançament per fer el gol definitiu i donar la victòria al Barça (4-1).

Pau Víctor, MVP del partit

Tempesta elèctrica a Orlando

El partit entre el Barça i el City ha començat una hora i vint minuts tard per una tempesta elèctrica. Els jugadors, que havien sortit al terreny de joc, s'han vist obligats a marxar als vestidors. Igual que els aficionats que omplien les graderies del Camping World Stadium, que han marxat de les seves localitats per seguretat.