La màgia de Lamine Yamal manté el Barça amb vida a la Lliga (1-0)

El mataroní dona la victòria als blaugranes amb un golàs al minut 73. Els culers superen provisionalment el Girona a la classificació després d'un matx amb lesió de Raphinha i penal fallat de Gündogan
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça suma 61 punts, ja és segon provisionalment, al davant del Girona, i se situa a 5 punts del liderat del Reial Madrid.

• Ilkay Gündogan ha fallat un penal al minut 24 que l'àrbitre ha xiulat a instàncies del VAR per falta de Copete a Raphinha. Rajkovic ha endevinat les intencions de l'alemany amb una gran estirada desviant la pilota.
  • El Mallorca s'ha despertat i ha tingut dues ocasions claríssimes per obrir el marcador: un cop de cap de Muriqi i un xut de Larin que ha salvat Pau Cubarsí.
  • Joao Félix també podria haver marcat, però la seva rematada ha sortit fregant el pal dels balears just abans que Fermín hagués d'entrar en el lloc de Raphinha (tocat pel cop rebut en la jugada del penal).
  • Abans del descans, Larin s'ha tornat a plantar sol davant Ter Stegen, però sense punteria de cara a gol. Un cop de cap de Fermín tampoc ha pogut trencar l'empat a zero amb què ha acabat la primera part.

Segona part amb genialitat

• Ocasió de Joao Félix i travesser de Lamine Yamal en els primers minuts de la segona part amb protagonisme novament per Rajkovic sota pals.
  • Marc Guiu li ha deixat el gol gairebé fet a Gündogan, que ha xutat massa fluix i fàcil per al porter del Mallorca. Just després, al minut 61, han entrat al camp Lewandowski i Vitor Roque per Guiu i Joao Félix.
  • Lamine Yamal ha obert finalment el marcador (1-0, minut 73) després d'una gran acció individual que ha culminat amb un extraordinari xut a l'escaire.
  • Els culers ja es poden centrar en la tornada dels vuitens de final de la Champions. Dimarts el Nàpols visita Montjuïc amb l'1-1 de l'anada com a punt de partida. Aquest divendres els de Calzona han obtingut el mateix resultat contra el Torí a casa. El gol dels napolitans ha estat obra de Kvaratskhelia.