Frade celebra la victòria a les semis
Frade celebra la victòria a les semis (FC Barcelona)
Handbol

El Barça supera el Kiel aconsegueix el bitllet per a la final de la Champions (30-18)

Els blaugranes s'enfrontaran en la final amb l'Aalborg, que s'ha imposat contra tot pronòstic al Magdeburg, el vigent campió, per 26 a 28

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça guanya amb claredat la semifinal contra el Kiel (30-18) i jugarà diumenge la final contra l'Aalborg (18 h), que ha protagonitzat la sorpresa de la jornada en eliminar el Magdeburg, vigent campió de la competició, per 26 a 28.

El porter danès Emil Nielsen ha estat un dels clars protagonistes. Ha ofert una de les millors actuacions de la seva trajectòria, amb quinze parades i el 47% d'encert sota pals, en un matx d'alta exigència que ha estat dominat des del principi fins al final pels blaugranes.

Fins i tot hi ha hagut temps per donar minuts a Domen Makuc, recuperat ja d'una greu lesió al genoll que el va mantenir apartat de les pistes durant nou mesos, per contribuir a la golejada de l'equip català amb un gol i posar la cirereta del pastís a la semifinal (30-18).

Debut apoteòsic de Petar Cikusa

D'entre els jugadors més joves de l'equip blaugrana, destaquen els germans Cikusa. A l'abril el Barça es va assegurar el futur per partida doble amb la renovació de Petar i Djordje Cikusa. Els bessons de Bordils, que van arribar a la disciplina blaugrana en edat infantil, van firmar per tres temporades, fins al 2027.

L'impactant debut de Petar Cikusa a la semifinal contra el Kiel serà sempre recordat. Als seus 18 anys sembla estar cridat a ser un puntal del futur gol del Barça. Petar ha tingut una aparició en Champions apoteòsica: en la primera acció, després d'uns segons a la pista, amb una finta ha deixat assegut tot un veterà com Duvnjak abans de batre als sis metres Samir Bellahcene. El seu pare ho ha viscut des de la graderia:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Anar al contingut