El Barça pateix contra el Getafe però segueix invicte a la Lliga (1-0)

Lewandowski ha aprofitat un mal refús de Soria per fer l'únic gol d'un partit, que no passarà a la història, però que consolida l'equip del tècnic alemany al cim de la taula
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça continuarà com a líder de la Lliga amb tots els punts possibles, ara 21 de 21, després de superar el Getafe en la setena jornada. No ha estat una victòria fàcil perquè només hi ha hagut un gol, el que ha fet Lewandowski a la primera part. El segon no ha arribat, i al Barça li ha tocat patir fins al final, però la porteria d'Iñaki Peña s'ha mantingut a zero.

  • El porter alacantí ha tingut feina ben aviat. En el minut 8, una centrada de Sola l'ha rematat de cap l'exblaugrana Carles Pérez. La pilota ha sortit molt centrada, però Peña ha reaccionat bé per evitar el primer gol del partit.
  • Al Barça li ha costat entrar al matx, però els blaugranes han marcat a la primera arribada clara que han tingut. Al minut 19, Koundé s'ha presentat a la línia de fons i la seva centrada l'ha desviat David Soria per deixar la pilota morta a peus de Lewandowski. El polonès només l'ha hagut d'empènyer per fer el primer del partit i el setè del seu compte particular a la Lliga. El pitxitxi vol treure rèdit de la baixa de Mbappé.
  • El gol ha esperonat l'atac local i, deu minuts més tard, Raphinha hauria pogut fer el segon a passada de Balde, però la rematada del brasiler ha sortit desviada a l'esquerra de la porteria del Getafe.
  • A la mitja hora de joc, l'àrbitre ha anul·lat de manera correcta un gol de Robert Lewandowski per fora de joc. Lamine Yamal l'havia trobat amb una passada increïble a l'espai.
  • Dos minuts més tard, David Soria ha reaccionat bé per aturar una rematada del mateix Lewandowski ja des de dins de l'àrea gran.
  • En el minut 41, Lamine Yamal ha mirat de sorprendre el Getafe amb un xut des de la llarga distància. El cacau de la jove perla culer ha sortit desviat a l'esquerra de la porteria madrilenya.

Segona part feixuga

  • La segona part ha començat amb el mateix guió que ha acabat la primera, amb el Barça dominant i el Getafe esperant al darrere. En aquest escenari, Lamine Yamal ha fet lluir David Soria al minut 59 amb una rosca amb denominació d'origen que marxava directa a l'escaire.
  • Al minut 70, Raphinha ho ha provat de falta directa. El xut ha superat la barrera madrilenya, però ha trobat una bona resposta de David Soria per enviar la pilota a córner.
  • Aquest servei de cantonada ha acabat amb la pilota a peus de Lamine Yamal, que des de la frontal de l'àrea gran ha enviat la pilota al travesser.
  • En el minut 76, Flick ha fet entrar Pedri en el lloc de Lewandowski. Abans Ferran Torres havia entrat per un aplaudit Pablo Torre.
  • Un parell de minuts més tard i a la sortida d'una falta lateral, Eric Garcia ho ha tingut tot de cara per fer el segon, però el de Martorell ha rematat massa alt.
  • En ple monòleg barcelonista, Raphinha n'ha tingut una de molt clara per sentenciar el partit. El brasiler no ha rematat bé de cap una centrada d'un Kounde molt profund.
  • El partit ha acabat amb el Getafe buscant l'empat a la desesperada i amb cert descontrol per part del Barça. En temps de descompte, Borja Mayoral n'han tingut una de molt clara per marcar, però no ha sabut rematar tot sol davant d'Iñaki Peña.
  • Al final, els de Flick han sabut mantenir el seu avantatge i continuen comptant els seus partits per victòries: set de set.


Així ha estat el minut a minut del partit

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut