Els jugadors i aficionats de l'Eintracht celebrant un dels gols
Els jugadors i aficionats de l'Eintracht celebrant un dels gols (Reuters)
Lliga Europa

El Barça diu adeu a la Lliga Europa contra l'Eintracht de Frankfurt (2-3)

Els blaugrana han perdut davant l'Eintracht de Frankfurt, als quarts de final, en un Camp Nou ple de seguidors alemanys

Laura BruguésActualitzat

En un Camp Nou, ple d'aficionats de l'Eintracht de Frankfurt, el Barça ha dit adeu a la Lliga Europa, als quarts de final de la Lliga Europa, després de perdre 2-3. Sense Piqué, que no ha rebut l'alta mèdica, Mingueza ha ocupat el lateral dret i Araujo i Eric Garcia han format la parella de centrals.

Als tres minuts de partit, el de Martorell ha comès penal sobre Lindstrom. Kostic, des dels onze metres, ha enganyat Ter Stegen i ha transformat el 0-1. El Barça ha intentat buscar la reacció, però no se n'ha acabat de sortir. L'únic perill que ha generat ha estat amb una centrada de Dembélé que Aubameyang ha rematat forçat. I després Araujo ha rematat de rebot, com ha pogut, una pilota que Trapp ha enviat a córner.

L'Eintracht ha disposat de més ocasions a través de Kostic, que Ter Stegen ha atrapat en dos temps, i després de Knauf, després de culminar una bona jugada individual. Passada la mitja hora, Santos Borré ha marcat el 0-2 després d'un potent xut des de la frontal. Abans del descans, l'Eintracht encara ha disposat de dues ocasions més a través de Jakic i després de Knauff, amb un xut que ha sortit per sobre del travesser.

A la represa, De Jong ha substituït Pedri amb molèsties als isquiotibials de la cuixa esquerra. L'equip alemany ha seguit disposant d'ocasions. Lindstrom n'ha tingut una de claríssima que ha salvat Ter Stegen. En els deu primers minuts de la represa, la grada d'animació ha abadonat els seients en senyal de protesta per l'allau d'aficionats alemanys a l'Estadi. Xavi ha donat entrada a Adama i Dest. Precisament, el nord-americà no ha reaccionat quan Kostic ha rebut la pilota, i ha tornat a superar Ter Stegen i ha marcat el 0-3.

Ja a la desesperada, Luuk de Jong ha substituït Eric Garcia i Memphis ha entrat per Ferran Torres. A sis minuts del final, el Busquets ha marcat per al Barça arran d'un llançament de falta de Memphis. Però l'àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc del capità blaugrana.

Ja al temps afegit, Busquets ha marcat amb un xut extraordinari. I en l'últim segon de l'afegit, penal sobre Luuk de Jong. Memphis s'ha encarregat de transformar-lo en el 2-3, però ja no hi ha hagut més temps i el Barça s'ha acomiadat de la Lliga Europa als quarts.