La poca efectivitat castiga el Barça i veu com el Cadis empata en l'últim minut (1-1)

Tot i avançar-se amb un gol de penal de Messi, els blaugranes no han estat capaços de sentenciar el partit i, al 89', el Cadis ha empatat des dels onze metres

Laura BruguésActualitzat

El Barça ha sortit amb el mateix onze titular que va perdre davant el PSG. Contra el Cadis, els blaugranes han tingut el domini del partit des de l'inici, tot i que han tardat a arribar les ocasions clares, davant un rival molt tancat. En un partit marcat pel fort vent, l'oportunitat més clara ha estat un xut llunyà de Messi, amb una bona aturada de Ledesma.

Al minut 31, Pedri, molt llest, ha provocat un penal que ha comès Iza. Messi s'ha encarregat de transformar-lo en l'1-0. És el primer gol de l'argentí contra el Cadis en la seva carrera i ja ha marcat a 38 equips de Primera. Tot i això, en la jugada següent el Cadis ha estat a punt d'empatar. Després d'una centrada de Salvi a la banda dreta, Rubén Sobrino s'ha trobat la pilota a sobre i ha rematat malament, directament a fora. Abans del descans, Martínez Munuera ha anul·lat dos gols al Barça per fora de joc. El primer obra de De Jong i el segon, de Pedri.

Leo Messi en el gol del Barça (Reuters)

Domini blaugrana a la segona part

El domini total del Barça ha continuat a la segona part, tot i que ha faltat efectivitat als blaugranes per sentenciar el partit. Per desesperació de Koeman, els seus jugadors han tingut ocasions per transformar el segon gol sense èxit. Dembélé n'ha tingut un parell, tot i que en la primera s'ha empatxat de retalls i en la segona ha xutat desviat. També Griezmann, després d'una passada de Messi, però Ledesma ha pogut treure la pilota. Amb una altra connexió entre Messi i Pedri, l'argentí també ha tingut el segon gol a les seves botes. Davant el porter Ledesma, Messi ha xutat alt i després ho ha provat amb un xut llunyà que ha sortit a fora.

Jugant amb foc, el Barça s'ha tornat a cremar. Sense transformar les ocasions i amb un ajustat 1-0, l'equi blaugrana ha mantingut viu el Cadis durant tot el partit i ho ha acabat pagant. A dos minuts del final, Lenglet ha comès penal sobre Rubén Sobrino. Álex Fernández no ho ha desaprofitat i ha marcat l'empat a un definitiu. Els blaugranes posen punt final a una ratxa de set victòries seguides i desaprofiten una ocasió d'or per recuperar opcions en la lluita pel títol de Lliga, després de la derrota de l'Atlètic de Madrid.

Messi supera Xavi

Messi, que ha sortit en l'onze titular, s'ha convertit en el jugador del Barça amb més partits a la Lliga, 506. Així l'argentí ha superat la marca de Xavi Hernández.