Aleix Gómez ha destacat per al Barça a la primera meitat (EFE)
Handbol

El Barça jugarà la final de la Copa del Rei després d'eliminar el Bidasoa (28-32)

L'equip basc ha arribat a posar-se amb només dos gols de desavantatge a la segona part però els blaugranes han mantingut la sang freda al tram final

El Barça ha protagonitzat una gran primera part, molt concentrat en defensa i arribant a marcar 14 gols en els primers 15 minuts al segon classificat de la Lliga. Aleix Gómez, amb 6 gols al primer temps, ha estat el jugador més destacat de l'equip.

El Bidasoa ha arribat a la mitja part perdent de 7, tot i haver fet un parcial de 3-0. Malgrat arribar amb el 13 a 20 al descans,el conujunt basc ha plantat cara al Barça, escurçant la diferència a 4 gols després d'una doble exclusió al Barça. I ha aconseguit reduir encara més la distància fins a 2 gols gràcies a una bona defensa i a l'actuació del seu porter.

Tot i que el Bidasoa ho ha intentat, entre Dika Mem i Gonzalo Pérez de Vargas (a banda d'Aleix que ha tornat a marcar al final), el Barça ha certificat l'accés a la final de la Copa del Rei.

Els blaugrana jugaran la final amb el guanyador de la segona semifinal entre el Torrelavega i el Logronyo.

Divendres, en el partit de quarts de final, a la competició que se celebra a Irun, els de Carlos Ortega van superar amb facilitat el Cangas (42-26). El Fraikin Balonmano Granollers, en canvi, va caure contra el Ciudad de Logronyo per 34 a 28.