El Barça amb el trofeu de la Lliga Catalana (@FCBbasket)
Lliga Catalana

Un bon Barça s'apunta la Lliga Catalana davant del Baxi Manresa (98-81)

Els blaugranes s'enduen el primer títol oficial de la temporada al Palau d'Esports del Mediterrani de Tarragona

Redacció Esport3Actualitzat

Encara som a la pretemporada, però el nou Barça de Peñarroya comença a mostrar el seu potencial. Si divendres capgirava una situació delicada contra el Girona -perdia de 19 punts i va acabar guanyant de 4- aquest diumenge s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana, sense donar cap opció al Manresa en la final.

  • El Baxi Manresa ha sorprès el Barça amb velocitat a l'inici del partit i ha aconseguit un màxim avantatge inicial de 7 punts.

  • La resposta blaugrana ha estat lenta, i fins que no quedaven menys de tres minuts per al final del primer quart no ha aconseguit el seu primer avantatge al marcador. 25 a 20 al primer interval.
  • En el segon quart el Barça ha estat més fi, i ha aconseguit un màxim avantatge de vuit punts, sobretot gràcies a les sis pilotes perdudes pels manresans. Els d'Ocampo, però, han acabat retallant la diferència fins al 45 a 41 amb què s'ha arribat al descans.
  • En el tercer quart els de Joan Peñarroya han premut una mica més l'accelerador, i han anat ampliant un altre cop l'avantatge. Pilotes perdudes pel Baxi Manresa i contraatacs ràpids blaugranes han donat al Barça una superioritat al marcador que ha pujat des dels 6 punts amb què s'ha iniciat al període, a un màxim de 19. 73 a 56 al final del tercer quart, i la final pràcticament sentenciada.
  • Per si els del Bages tenien alguna esperança, el Barça no ha afluixat. Triples i contraatacs han continuat ampliant l'avantatge. Els 23 punts de diferència quan quedaven cinc minuts per al final ja deixaven clar que la 45a edició de la Lliga Catalana tenia amo.
  • Al final, 98 a 81, victòria clara del Barça, però amb un Baxi Manresa que ha plantat cara fins al tercer quart.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut