Haniel Langaro, buscant porteria (FCBhandbol)
HANDBOL

El Barça supera amb facilitat el Cangas (42-26) i es planta a les semifinals de la Copa

L'equip blaugrana, que busca l'onzena Copa consecutiva, s'enfrontarà en semifinals amb el Bidasoa

El Barça no ha tingut problemes per superar els quarts de final de la Copa del Rei, superant el Cangas amb claredat (42-26). L'equip gallec ha aconseguit mantenir la igualtat en el marcador en els primers compassos (2-4), però abans del descans els de Carlos Ortega han començat a marcar diferències. Al minut 30, el resultat ja era de 25 a 15.

Melvyn Richardson i Djordje Cikusa, amb 8 gols cadascun, han estat els màxims anotadors pel bàndol blaugrana. Aquest últim ha estat designat com el millor jugador del partit.

A semifinals, el Barça s'enfrontarà a les semifinals amb el Bidasoa, que s'ha desfet del Caserío de Ciudad Real (43-28).

El Fraikin Granollers tanca la tanda de quarts de final enfrontant-se al Logronyo a partir de les 20.30 (Esport3).