El Barça supera l'Atlètic per mantenir-se a onze del Madrid (1-0)

Ferran Torres ha fet l'únic gol del partit amb una rematada des de la frontal de l'àrea al límit del descans
Redacció Esport3 Actualitzat
  • Als 44 segons de partit, primera gran ocasió de Griezmann, que envia una pilota al travesser.

• La rèplica ha arribat amb una recuperació i xut de De Jong per sobre la porteria d'Oblak.

• Mà providencial de Ter Stegen, que molt tapat, ha evitat un gol a una rematada de Griezmann. Aquest diumenge, el porter alemany acabaria igualant el rècord del xilè Claudio Bravo de porteries a zero en una temporada, amb 23.

• Un minut abans del descans, Ferran Torres marca l'1-0 després d'un atac directe del Barça.

• La segona part ha començat amb un xut de Lewandowski, a les mans d'Oblak. També ho ha provat Ferran Torres, però el seu xut l'ha rebutjat el porter de l'Atlètic de Madrid.

• Pedri ha reaparegut al terreny de joc al minut 60 i s'ha endut l'ovació del Camp Nou, després de més de dos mesos lesionats.

• Gavi ha disposat de dues ocasions. En la primera, ha enviat el xut fregant el pal i, en la segona, no ha pogut xutar bé.

• Griezmann ha tornat a disposar d'una bona ocasió, que Ter Stegen ha atrapat en dos temps.

• Lewandowski ha pecat d'individualista en una ocasió clara, en què no li passa a Raphinha que estava sol, i la pilota surt a fora.

• El marcador no s'ha mogut i s'ha endut una important victòria davant l'Atlètic per mantenir els onze punts de distància respecte el Reial Madrid i fer un pas endavant cap al títol de Lliga.

• Aquest diumenge al migdia, les directives dels dos equips han fet el tradicional dinar previ a l'enfrontament a les instal·lacions del Reial Club de Tenis de Barcelona, aprofitant el torneig Barcelona Open Banc de Sabadell. El president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, no ha volgut fer referència a la polèmica arbitral que rodeja el Barça.