El Barça reacciona a temps davant l'Alabès (2-1)

Victòria de mínims del Barça que ha millorat en el segon temps i ha aconseguit remuntar un partit que perdia des del minut 1

El Barça supera l'Alabés i manté la 3a posició gràcies a dos gols de Lewandowski. L'equip culer respira abans de l'aturada FIFA.

• Igual que al camp del Granada, el Barça ha tornat a encaixar un gol tot just començar. L'ha fet Samu als 18 segons de joc.
  • El davanter de l'Alabès ha disposat de tres ocasions molt clares davant de Ter Stegen per fer més gran la ferida.
  • El Barça no ha recuperat les bones sensacions de joc i s'ha vist superat per l'Alabès en els primers 45 minuts.
  • Lewandowski, al minut 17, i Joao Félix, amb un xut des de fora de l'àrea en el 23, han tingut les dues úniques ocasions blaugranes al primer temps.
  • El públic de Montjuïc ha acomiadat els jugadors amb xiulets a la mitja part.
  • La segona meitat ha començat molt millor per al Barça. Al minut 52, Lewandowski ha marcat amb el cap, a centrada de Koundé.

• L'equip blaugrana ha recuperat el control del partit, tot i que les ocasions han arribat amb comptagotes.

• Al minut 72, una bona acció individual de Lamine Yamal l'ha aconseguit treure el porter visitant.

• Al 77, Abqar ha comès un penal clar sobre Ferran Torres que Lewandowski ha convertit en el 2 a 1. Setè gol del polonès a la Lliga que ha assegurat els tres punts.