barça

Lewandowski afina la punteria contra un Milan que s'emporta l'amistós als penals (2-2, 3-4)

El doblet del polonès permet compensar les badades del quart d'hora inicial de partit, el tram menys lluït de la primera gira de Hansi Flick

El Barça ha tancat la gira d'estiu amb dos empats i la victòria al clàssic i amb sis gols a favor, un parell per cadascun dels tres partits que ha disputat als Estats Units. Contra el Milan, els de Hansi Flick han mostrat millores en la pressió alta que exigeix l'alemany. El resultat 2-2, decantat pels italians a la tanda de penals:

• Raphinha ha estat la principal novetat del tercer onze de Flick, que ha continuat confiant en Casadó a la medul·lar. De totes maneres, el qui ha colpejat primer ha estat el Milan. Al minut 9 l'ex del Madrid Luka Jovic s'ha avançat al jove del planter blaugrana Sergi Domínguez per fer el primer.
  • Sis minuts més tard, encara sota l'impacte de la badada que ha suposat el primer gol, Pulisic ha entrat amb facilitat, aquest cop per la banda esquerra, per batre Ter Stegen. El xut de l'internacional nord-americà ha estat estrany, però efectiu.
  • El Barça tenia el control de la possessió, però necessitava materialitzar el domini en gols. I el qui ha sortit al rescat ha estat el seu principal especialista. Robert Lewandowski, a qui s'havia vist aquest dimarts departint una bona estona amb Flick i el cos tècnic, ha aprofitat un error de la defensa milanista per connectat un xut directe, sorprenent el jove Torriani. Era el minut 21.
  • Després del descans, quan han entrat Koundé, Bernal i Junyent, la possessió del Barça s'ha fet més evident. D'aquest control amb pilota ha arribat l'empat, també de Lewandowski. Una combinació de passades aparentment estèril de l'equip blaugrana ha acabat amb una passada filtrada cap a Pau Víctor. Aquest cop, però, el pitxitxi de la pretemporada, que ha vist com li anul·laven un gol a la primera meitat, no ha acabat la jugada, sinó que ha assistit al polonès.
  • El temps reglamentari s'ha acabat amb empat a 2-2 i, com va passar contra el Manchester City, el vencedor s'ha decidit amb una tanda de penals. Aquest cop, els errors de Koundé, Junyent i Faye han condemnat els barcelonistes. Pròxima cita, el Gamper del dia 12.