Demiral celebrant el primer gol del partit
Demiral celebrant el primer gol del partit (Reuters)
Eurocopa 2024

Turquia s'imposa a Àustria amb doblet de Demiral (1-2)

L'esquerra d'Arda Güler i una parada antològica de Günok en l'últim sospir, providencials

Últim quartfinalista definit. Turquia s'enfrontarà als Països Baixos als quarts de final després d'imposar-se per 1-2 a Àustria sota la pluja de Leipzig. Ha estat un duel d'alta intensitat que s'ha decidit gràcies a la pissarra de Vincenzo Montella i l'encert dels seus especialistes: Arda Güler, amb un guant al peu esquerre en cada servei de cantonada, i Merih Demiral, un gran rematador a pilota parada que ha fet dos gols, aprofitant la finesa del jove del Reial Madrid.

D'aquesta manera s'ha completat el quadre dels quarts de final de la competició que començaran a disputar-se el divendres:

Quadre quarts de final de l'Eurocopa 2024
  • L'associació ha generat el primer gol als dos minuts, després que la precisió maliciosa de Güler provoqués una carambola desafortunada entre els dos centrals i un mal refús de Pentz, que no ha desaprofitat Demiral. Àustria, amb un Sabitzer més apagat, ha buscat l'empat amb empenta, però Baumgartner no ha tingut la millor nit.

• Els austríacs han buscat l'empat a la represa amb accions d'Arnautovic i Leimer, però en el minut 60 ha arribat el segon gol turc després d'una delícia de Güler rematada amb violència per Demiral.

• Tot i la lluita a la desesperada dels de Rangnick, Àustria tan sols ha pogut reduir distàncies per mitjà de Gregoritsch. I això que en l'últim sospir Baumgartner ha tingut l'empat, però Günok ha fet una intervenció salvadora amb una mà memorable. De moment, l'aturada de l'Eurocopa.