Vinícius es queixa d'una decisió arbitral
Vinícius, amb Llorente en el derbi de Copa de la temporada passada (EFE)
Futbol

Derbi de màxima tensió: Atlètic i Madrid mesuren les seves forces al Metropolitano

Els "colchoneros" reben un conjunt blanc que ha tingut dos dies més de descans després de la jornada intersetmanal de Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Arriba el primer derbi madrileny de la temporada. El Civitas Metropolitano acollirà el primer Atlètic-Reial Madrid de la temporada, en plena polèmica per la decisió de la Lliga de fer jugar els del Cholo Simeone dijous a Vigo, mentre que els d'Ancelotti van jugar dimarts a Madrid contra l'Alabès.

L'Atlètic de Madrid arriba al derbi amb confiança, després de la victòria a Balaídos contra el Celta de Vigo (0-1) amb gol en l'últim minut del partit del fitxatge estrella de l'estiu al club matalasser, Julián Álvarez. Malgrat que no van jugar el millor partit possible, els del Cholo arriben al duel contra el màxim rival en un bon estat anímic. L'Atlètic no podrà comptar per al derbi madrileny amb Barrios i Azpilicueta per lesió.

Per la seva banda, el Reial Madrid es presenta al partit després d'una setmana de debat per les polèmiques accions de Vinícius i Endrick en el partit contra l'Alabès (3-2). Els d'Ancelotti van acabar demanant l'hora contra els bascos després dels dos gols visitants en els últims minuts del partit. Els blancs no podran comptar amb el lesionat Mbappé, però sí que recuperen amavinga.


El minut a minut de l'Atlètic-Madrid:

Anar al contingut