Griezmann celebra el gol sense samarreta (porta la interior)
Griezmann ha fet el 3 a 2 durant la 1a part de la pròrroga (EFE)
Copa del Rei

L'Atlètic de Madrid elimina el Reial Madrid als vuitens de la Copa del Rei (4-2)

El partit, que ha acabat amb 2 a 2 el temps reglamentari, s'ha decidit a la pròrroga: els colchoneros han sentenciat amb dos gols més

Els de Simeone passen a quarts de final després d'eliminar el campió de la Copa amb gols de Lino, Morata, Griezmann i Riquelme
  • Els blancs han colpejat primer: Jude Bellingham ha estavellat una pilota al travesser en la primera gran ocasió del partit al minut 11.
  • El Madrid ha continuat arribant amb més claredat. Oblak ha salvat una doble rematada de Rodrygo i Vinicius al minut 20.
  • Els de Simeone, que gairebé no havien generat perill, s'han avançat al marcador amb un gol del brasiler Lino a centrada de Rodrigo de Paul que pentina Rudiger (1-0, minut 39).
  • Al límit del descans, una greu errada d'Oblak ha propiciat l'empat del Madrid (1-1) després d'una falta picada per Modric. El porter es fa pràcticament un autogol.
  • Morata ha aconseguit remuntar el matx (2-1, minut 57) després d'una altra desafortunada acció en aquest cas entre Lunin i Rudiger.
  • Després d'un travesser de Rodrygo i una claríssima oportunitat de Morata salvada per Lunin, ha arribat l'empat blanc (2-2, minut 82) de Joselu a centrada de Bellingham.

El partit es decideix a la pròrroga

• Ja a la pròrroga, Antoine Griezmann marca el 3 a 2 (minut 100) en una extraordinària jugada individual remuntant la banda i la línia de fons perseguit per Vinicius.
  • Riquelme ha sentenciat el campió amb el definitiu 4 a 2 al minut 118. Els "colchoneros" seran al bombo de quarts de final.