futbol

El Madrid torna de San Mamés amb 3 punts però amb un altre genoll lesionat (0-2)

Bellingham il·lumina els blancs, que veuen com Militao és retirat al minut 50 entre gestos de dolor

• Lesionat de gravetat el porter belga Thibaut Courtois dijous, dos dies després un altre genoll, el del central brasiler Éder Militao, és la nova preocupació del Madrid. El brasiler ha deixat el terreny de joc de San Mamés al minut 50 entre gestos de dolor. Podria ser un esquinç, però falta determinar-ne el grau. Ancelotti ha verbalitzat el que tothom pensa a la roda de premsa posterior al matx: "No té bona pinta".
  • El Reial Madrid, que ha sortit amb un sòlid Lunin a la porteria, ha trobat en el seu fitxatge estrella, l'anglès Jude Bellingham, el far per il·luminar el camí de la victòria. Carlo Ancelotti li ha donat la batuta indiscutible, i ha deixat dos pesos pesants com Modric i Kross a la banqueta.
  • L'ex del Dortmund ha anotat, a més, el seu primer gol a la Lliga, fent el segon del seu conjunt. Era el minut 36 i els bascos feia estona que s'havien estovat. Vuit minuts abans Rodrygo ja havia encetat el marcador davant la tebiesa dels lleons de Valverde, que tampoc intimidarien en excés en una segona meitat marcada pel genoll de Militao.