Barça

Memphis Depay salva el Barça a San Mamés

Iñigo Martínez ha obert el marcador al minut 50, de cap, i Memphis Depay ha fet un golàs per igualar les coses, quan faltava un quart per al final

Redacció Esport3Actualitzat

L'Athletic ha sortit en tromba. En els primers dos minuts ha picat tres córners. Al Barça li ha costat situar-se, però la primera vegada que ha passat a camp contrari ha generat molt perill. Gran jugada de Memphis, i Braithwaite falla una ocasió inexplicablement.

El partit ha estat trepidant. Sancet ha fet tremolar poc després la porteria de Neto amb aquest xut. Potser pel sotrac, el porter no ha tingut clar com sortir d'aquesta situació i ha regalat una oportunitat a Wiliiams que no ha estat gol perquè De Jong ha fet un gran esforç defensiu. A la mitja hora, quan més atacava l'Athletic, Piqué ha hagut de sortir del camp amb molèsties, i ha estat substituït per Araujo.

L'Athletic mereixia marcar, no parava d'arribar amb perill. Als 16 segons de la segona part ha generat una ocasió claríssima de gol que Araujo ha tret miraculosament sota pals. Mereixia marcar i ha marcat en una jugada d'estratègia. Iñigo Martínez s'avança a tots. Era el primer moment delicat de la Lliga.

S'havia de comprovar si el Barça sense Messi tenia capacitat de reaccionar en un gran estadi com San Mamés. Li ha costat molt. De fet, ha estat grogui molta estona.

Però a poc a poc la gasolina se'ls ha anat acabant als locals i el Barça ha pogut fer el seu joc. De Jong ha avisat i finalment a la mitja hora Memphis s'ha estrenat a la Lliga amb un cacau impressionant.

De fet, Memphis ha estat a punt de fer doblet, però ha creuat massa la pilota. Eric Garcia, que ha patit molt amb els germans Williams, ha acabat expulsat en l'últim minut del partit. El Barça ha rescatat un punt treballadíssim a San Mamés.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut