Raya i Arteta, que ha tingut una enganxada final amb el tècnic Conceição, celebren la victòria de l'Arsenal als penals (Reuters)
champions league

Parapenals català: David Raya, l'heroi de la classificació de l'Arsenal

El porter barceloní dels "gunners" ha parat dos penals que han donat el pas als londinencs als quarts per primer cop des del 2010. Els portuguesos Wendell i Galeno han fallat des dels onze metres.

Els londinencs jugaran als quarts de la Champions per primer cop des del 2010. Allò era encara l'era Arsène Wenger.  Resultat final: 1-0, 4-2.

• Dues ocasions per a l'Arsenal, dues per al Porto, no han aconseguit moure el marcador a Londres en els primers compassos del partit.
  • Minut 41, Trossard marca l'1 a 0 per a l'Arsenal, després d'una gran jugada de Martin Odegaard.
  • Primers minuts de la segona part, amb pressió asfixiant de l'Arsenal que busca el segon gol.
  • En el 67, gol anul·lat a l'Arsenal per falta de Havertz sobre Pepe.
  • L'ha tingut el Porto, però la rematada de Conceiçao l'ha rebutjat David Raya.
  • Doble ocasió de l'Arsenal en el 84, però Diogo Costa ha rebutjat la rematada de Saka i, la d'Odegaard, ha sortit fora per molt poc.
  • El final dels 90 minuts amb 1-0, idèntic resultat que a Porto, ha enviat el partit a la pròrroga, però els 120 minuts no han canviat res.
  • El barceloní David Raya ha aturat els dos penals que donen el pas als quarts de final a l'Arsenal.
  • Èxit per un Mikel Arteta que al final del xoc ha tingut una enganxada final amb el tècnic del Porto Sergio Conceição.