Copa Amèrica 2024

L'especial dedicatòria de Lautaro a un Messi assegut a la banqueta

Un doblet de Lautaro Martínez certifica el ple de victòries de l'"albiceleste" en la fase de grups. S'enfrontarà en quarts al segon del grup B, que podria ser Veneçuela, l'Equador o Mèxic

Redacció Esport3Actualitzat

Sense Messi, lesionat, l'Argentina ha tancat la fase de grups amb una victòria. No ha necessitat ni el seu capità ni tampoc un joc gaire brillant per tombar el Perú (2-0) i certificar la classificació per als quarts de final com a líder. Ara espera rival. Podria ser Mèxic, l'Equador o Veneçuela.

La "bicolor", en canvi, s'acomiada de la Copa Amèrica fent un trist paper. En tres partits, ni tan sols ha estat capaç de marcar. Des de l'any 1997, el Perú sempre havia superat, com a mínim, la fase de grups, i fins i tot havia arribat a la final del 2019. Aquest cop, els de Jorge Fossati diuen adeu abans d'hora.

Scaloni ha complert un partit de sanció i, des d'una llotja privada, ha pogut constatar l'eficàcia de Lautaro Martínez. En les dues primeres jornades, havia estat suplent... i havia marcat, tant contra el Canadà com contra Xile. Contra el Perú, sent titular per primer cop, ho ha tornat a fer, i per partida doble, en els minuts 47 i 86.

Lautaro s'abraça amb Messi després de marcar (Reuters)
Lautaro s'abraça amb Messi després de marcar (Reuters)

El Toro ja és el màxim golejador d'aquesta Copa Amèrica, amb quatre dianes. El seu doblet li serveix per reivindicar-se i reclamar un lloc a l'onze en el duel de quarts de final. Per Scaloni, però, la preocupació és una altra: recuperar Leo Messi. Encara és dubte la participació del capità en la primera eliminatòria cap al títol.

La dedicatòria del gol de Lautaro ha estat precisament per a l'autèntic capità d'aquesta generació: Lionel Messi. Abraçada a la banqueta i tots els desitjos perquè l'astre argentí pugui reincorporar-se als terrenys de joc.

El minut a minut del partit:

 

 

 

ARXIVAT A:
Copa Amèrica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut