Copa Amèrica 2024

El xou del Dibu en una tanda de penals dramàtica condueix l'Argentina a semifinals

L'Equador ha tingut l'"albiceleste" contra les cordes, però Kevin Rodríguez ha igualat en el temps afegit. Finalment, des dels onze metres, tot i l'error de Messi, l'Argentina ha estat més efectiva

Redacció Esport3Actualitzat

Com en l'última final del Mundial contra França, el Dibu Martínez s'ha erigit en l'heroi de l'Argentina. La primera plaça per a les semifinals de la Copa Amèrica s'ha hagut de decidir en la tanda de penals. El porter de l'"albiceleste" ha frustrat les esperances de l'Equador amb dues aturades.

 

 

El primer penal, però, també l'havia fallat Leo Messi. El 10 de l'Argentina l'ha picat, a l'estil Panenka, i l'ha enviat al travesser. Però també han fallat, per a la "tri", Ángel Mena i Alan Minda. O més aviat, l'ha encertat el "Dibu" Martínez. Després de Messi, tota la resta d'argentins han marcat el seu penal: Julián Álvarez, MacAllister, Molina i Otamendi. El central ha segellat la classificació.

 

Nico Otamendi celebra la classificació per a semifinals (Reuters)
Nico Otamendi celebra la classificació per a les semifinals (Reuters)

L'Argentina es pensava que ho tindria resolt en el temps reglamentari, gràcies al gol del Licha Martínez en una acció d'estratègia. En el segon temps, l'Equador ha fet un pas endavant. Enner Valencia ha fallat un penal en el 62, però el barceloní Sánchez Bas l'ha encertat amb els canvis i, en el temps afegit, Kevin Rodríguez ha anotat l'empat. Fins i tot, Jordy Caicedo ha malbaratat una ocasió clara, més tard, que hauria estalviat la tanda de penals.

Messi, abatut després de fallar el penal (Reuters)
Messi, abatut després de fallar el penal (Reuters)


El minut a minut del partit:

 

 

ARXIVAT A:
Eurocopa 2024
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut