El moment de la xilena de Jude Bellingham
El moment de la xilena de Jude Bellingham (Reuters)
Eurocopa 2024

Eslovàquia posa contra les cordes Anglaterra, però no culmina la feina (2-1)

Jude Bellingham, amb un golàs de xilena, i Harry Kane donen la victòria a la seva selecció en un partit complicadíssim contra Eslovàquia

Redacció Esport3Actualitzat

Anglaterra ha estat al límit contra una Eslovàquia valenta que s'ha avançat amb un gol de Schranz al minut 25. Els eslovacs han pogut defensar-se dels atacs dels anglesos fins que ha arribat l'acció del partit: la xilena de Bellingham. L'estrella del Reial Madrid ha fet el gol de l'empat a l'últim minut del temps afegit.

El gol ha estat una autèntica galleda d'aigua freda per als eslovacs, que han vist com Kane feia el segon al primer minut de la pròrroga. Els anglesos han patit de valent, però s'han classificat per als quarts de final.

  • Anglaterra no ha tingut un bon inici i s'ha vist dominada per una Eslovàquia valenta. Tot i això, Kane ha estat a punt d'inaugurar el marcador amb una bona rematada de cap que ha anat fora per molt poc.
  • Qui ha estrenat l'electrònic ha estat Schranz, que ha culminat una bona jugada en atac dels eslovacs al minut 25.

 

  • A la represa, Anglaterra ha sortit més endollada i ha pogut trobar l'empat amb el gol al 50' de Foden. La diana de l'anglès, però, ha estat anul·lat per un clar fora de joc del jugador del City.
  • La selecció anglesa ho ha seguit provant i ha tingut clares ocasions per igualar el marcador. La més clara ha estat un xut de Rice des de fora de l'àrea, al 81', que ha acabat impactant al pal.
  • Els anglesos han estat contra les cordes, però Jude Bellingham ha salvat la seva selecció amb un golàs a l'afegit. L'estrella del Reial Madrid ha fet una xilena al 95' per enviar el partit a la pròrroga.

 

  • Just a l'inici de la pròrroga, Harry Kane ha fet el segon gol dels anglesos, que ha capgirat el partit en només tres minuts de diferència, entre el darrer del partit i els dos primers de la pròrroga.
  • El marcador no s'ha mogut i Anglaterra ha pogut classificar-se per als quarts de final de l'Eurocopa.

 

El minut a minut del partit:

ARXIVAT A:
Eurocopa 2024
Anar al contingut