Els jugadors alemanys celebrant el gol de Havertz
Els jugadors alemanys celebrant el gol de Havertz (Reuters)
Eurocopa 2024

Cop d'autoritat d'Alemanya per superar Dinamarca i classificar-se per als quarts (2-0)

El partit ha estat marcat per una forta tempesta elèctrica que ha obligat a suspendre el duel durant uns minuts

Redacció Esport3Actualitzat

Alemanya ha passat als quarts de final de l'Eurocopa després de guanyar per 2-0 una Dinamarca que ha tingut les seves oportunitats, especialment un gol anul·lat per un mil·limètric fora de joc amb empat a zero. El duel ha estat marcat per una tempesta elèctrica que ha obligat a aturar el joc durant uns minuts.

 

El minut a minut del partit:

 

  • La selecció alemanya ha sortit molt endollada i ha vist com anul·laven un gol a Schlotterbeck als quatre minuts per una falta prèvia de Kimmich. De seguida ha creat tres bones ocasions més gràcies a Kimmich (7'), el mateix Schlotterbeck (8') i Havertz (10').
  • L'àrbitre anglès Michael Oliver ha parat el partit als 35 minuts per una gran tempesta, especialment de llamps, que ha posat en perill la integritat dels esportistes. Després de 25 minuts d'aturada, el joc s'ha reprès amb una nova ocasió alemanya de Havertz (37') però Dinamarca ha tancat la primera part amb dues oportunitats molt clares de Hojlund (42' i 45') que ha posat la por al cos a la selecció amfitriona.
  • La segona part ha començat amb un altre ensurt per Alemanya ja que Andersen ha marcat en una jugada revisada i anul·lada pel VAR per un fora de joc en l'inici de la jugada. Tres minuts després, el mateix Andersen ha comès penal. Havertz no ha fallat i Dinamarca s'ha ensorrat. Als 68 minuts, el jove Musiala ha fet el segon en una contra i el partit ha quedat vist per sentència.
  • Duel de futbolistes del Barça: Ilkay Gundogan (Alemanya) ha fet un partit força gris i ha estat substituït als 64 minuts mentre que Andreas Christensen (Dinamarca), també força discret, també ha estat canviat als 78 minuts.
  • Alemanya serà la selecció rival d'Espanya o Geòrgia -juguen aquest diumenge a les 21 h- als quarts de final de l'Eurocopa, el proper 5 de juliol, 18 h, a Stuttgart.
ARXIVAT A:
Eurocopa 2024
Anar al contingut