Ferran Torres en el moment del gol
Ferran Torres en el moment del gol (Reuters)
Eurocopa 2024

Espanya supera Albània per la mínima i espera rival a vuitens (0-1)

El blaugrana Ferran Torres ha marcat l'únic gol del partit per deixar eliminada la selecció del català Balliu

Espanya es classifica com a primera de grup, amb 9 punts, sense encaixar cap gol i ara espera rival a quarts de final. En un partit poc brillant, De la Fuente ha fet jugar els menys habituals i Ferran Torres ha marcat l'únic gol del partit.

• Al minut 13, Ferran Torres, que ha sortit de titular, avança Espanya amb una rematada amb l'esquerra, després d'una assistència de Dani Olmo (0-1).
  • A l'últim minut de la primera part, Asllani ha pogut fer l'empat per Albània, però el seu xut des de fora l'àrea l'ha desviat Raya amb una gran aturada.
  • Al minut 76, un xut potent d'Asllani de fora l'àrea ha marxat fregant el pal dret de David Raya.
  • Al minut 91, Broja s'ha trobat una pilota dividida a dins de l'àrea, però el seu xut l'ha aturat Raya sense problemes.