Guardiola celebrant la victòria del City contra el Chelsea en les semifinals de la FA Cup
Futbol

L'emotiu comiat de Guardiola a Menotti: "El més gran seductor del futbol argentí"

L'entrenador català era un admirador del seu company de professió

Redacció Esport 3Actualitzat

El 5 de maig va morir César Luis Menotti amb vuitanta-cinc anys, un dels entrenadors més grans de la història. El tècnic argentí ha influenciat una gran quantitat de preparadors d'avui dia, pel fet que l'estil i la forma de guanyar eren innegociables per ell.

Guardiola ha sigut un dels seus fervents admiradors. Després de la mort de César Luis, l'entrenador català li ha dedicat unes emotives paraules a través d'una carta en "Olé":

"Sento una gran tristesa perquè se n'ha anat algú amb qui he compartit no menys de 30 hores de conversa meravelloses en les quatre vegades que vaig visitar Argentina. Per mi era un geni per la seva idea. Va ser el més gran seductor del futbol argentí."

En Pep va anar diverses vegades a l'Argentina per visitar Menotti, amb qui sempre parlava de futbol. L'exjugador català volia escoltar una persona intel·ligent, enginyosa, que li aportava molt en vida i que donava càtedra sempre que parlava.

L'última visita de Guardiola a Menotti el 2018

L'adoració era mútua, sobretot per les paraules que va dedicar el tècnic argentí al preparador català:

"El Barcelona de Guardiola va ser el més perfecte que vaig veure. El 99,9% dels entrenadors viuen envejant el seu joc. Tots voldrien ser Guardiola,  però la majoria no sap com es fa".

ARXIVAT A:
Guardiola
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut