Emma Navarro està sent una de les sensacions del torneig de Wimbledon (Reuters)
Tenis

Emma Navarro: la multimilionària que fulmina Osaka a Wimbledon

La jugadora nord-americana, número 17 del rànquing, suma una herència de 1.200 milions de dòlars

Redacció Esport3Actualitzat

Es dedicaria al tenis professional si tingués una herència de 1.200 milions de dòlars o viuria la vida? Aquesta és la història d'Emma Navarro. Té 23 anys i, en menys d'una hora, es va desfer de la japonesa Naomi Osaka --exnúmero 1 del món-- en la segona ronda de Wimbledon (6-4 i 6-1). Navarro, campiona universitària de tenis el 2021, és la número 17 del rànquing WTA i aquesta temporada suma 1 milió de dòlars en guanys. Una xifra elevada, però alhora petita si la comparem amb l'herència del seu pare. És filla de Jack Navarro, un magnat nord-americà a qui la revista Forbes calcula una fortuna de 1.200 milions de dòlars. 

 

 

Jack Navarro va generar la seva fortuna des que, el 1998, va crear el Sherman Group i Credit One, empreses especialitzades en targetes de crèdit i el cobrament de deutes. En una entrevista feta a The Post and Courier, Jack Navarro assegura que el tenis havia fet una gran aportació a la seva família: "El tenis juvenil ha permès que els nostres fills aprenguin una ètica de treball, desenvolupin amistats a través de la lluita compartida i aprenguin a gestionar la decepció, la derrota i, de vegades, fins i tot la injustícia." 

Per la seva banda, en una entrevista al Charleston Magazine, Emma Navarro destria la fortuna dels seus pares a l'hora de parlar de tenis: "He treballat molt. Els resultats i la classificació a la WTA no arriben fàcilment. Encara que sembli que hi he arribat d'un dia per l'altre, he treballat molt durant aquests anys."

 

Anar al contingut