Garrote, en handbike, en competició
Garrote, en handbike, en competició (Fed Cat de Ciclisme)
Jocs paralímpics

Sergi Garrote fa doblet als Jocs Paralímpics

Amb 7 dies de competició als Jocs Paralímpics de París, la delegació espanyola ja suma un total de 32 medalles

Sergi Garrote ha aconseguit la segona medalla paralímpica en dos dies. Aquest dijous s'ha penjat la plata en handbike en la modalitat de ruta H2. Just ament dimecres havia guanyat l'or en la contrarellotge de ciclisme en carretera en classe H2 als Jocs Paralímpics de París. Un metall que revalida el que ja va aconseguir als Jocs de Tòquio. Garrote va fer autèntica exhibició i ha acabat traient 45 segons al segon classificat, l'italià Luca Mazzone.

I la nedadora Emma Feliu, de Castelló d'Empúries, s'ha penjat la medalla de bronze en la prova de relleus mixta dels 100 metres lliures per a participants amb discapacitat visual. Amb 7 dies de competició als Jocs Paralímpics de París, la delegació espanyola ja suma un total de 32 medalles.