El Dibu Martínez durant el partit de l'Aston Villa contra l'Arsenal (Reuters)
Futbol internacional

Emery estira les orelles al Dibu Martínez per pujar a rematar un córner

L'entrenador basc s'ha enfadat amb la decisió de l'argentí i l'ha criticat en roda de premsa

El Dibu Martínez no deixa indiferent ningú. Després d'un Mundial on va ser un dels grans protagonistes de la cita, l'argentí continua sent notícia a l'Aston Villa per les seves estridències. En aquest cas qui l'ha criticat ha estat el seu entrenador, Unai Emery, empipat amb la decisió de pujar a rematar un córner en el temps afegit.

L'acció ha passat en un partit de Premier contra l'Arsenal. L'Aston Villa, que s'havia avançat dues vegades en el marcador, ha vist com l'Arsenal remuntava el partit amb una diana en el temps afegit (2-3), un gol que s'ha marcat el Dibu en pròpia porteria en una jugada molt desafortunada. Minuts després, el porter argentí ha intentat treure's l'espina pujant a rematar un córner, però la jugada no li ha sortit bé. Martinelli ha aprofitat la temeritat per sentenciar el partit per a l'Arsenal amb el 2-4.

L'ímpetu del Dibu ha fet enfadar molt Unai Emery, que no li havia donat permís. El tècnic basc ha aprofitat la roda de premsa posterior per estirar les orelles al seu jugador. "Això no és intel·ligent", ha lamentat el basc.

"No li he dit mai al meu porter que pugés a marcar un gol al minut 92, perquè, no conec la dada, però una de cada 100 jugades acaba en gol, i potser en 20 ocasions així, 10 acaben en gol en contra, i això és que ens ha passat avui."

"Per mi, això no és intel·ligent, això no és ser conscient de com volem jugar i com volem competir. Podem perdre 2-3, però 2-4 no és bo."