Bellingham s'enfrontarà al seu equip antic a la final de Champions (Europa Press)

Embolic amb el preu real del fitxatge de Bellingham a 24 hores de la final de Champions

El CEO del Dortmund, Hans-Joachim Watzke, assegura que el traspàs no es va tancar per 103 milions d'euros: "Hauríem negociat malament"
Redacció Esport3 Actualitzat

Jude Bellingham ha sigut un dels millors jugadors de la temporada. El Reial Madrid se'l va quedar procedent del Borussia Dortmund l'estiu passat. El cost del fitxatge, segons els mitjans de Madrid, era de 103 milions d'euros fixos, variables a banda. Una xifra que el CEO del club alemany desmenteix.

En una entrevista pel diari AS, Hans-Joachim Watzke, director executiu del Dortmund, ha explicat que el cost del jugador anglès va ser superior:

"D'haver estat només 103 milions hauríem negociat malament. Però no, no serveix de consol perquè jugadors com Jude o Erling no sols van deixar una empremta futbolística a Dortmund. No hi ha diners que ho compensi. Això sí, ja que has de deixar-los marxar, que sigui per la quantitat més gran possible."

Els alemanys s'han caracteritzat per fitxar barat i després vendre a preu d'or les seves estrelles. Casos com els de Bellingham, Haaland, Lewandowski o Sancho ho confirmen:

"Si tens l'oportunitat d'ingressar quantitats importants de diners sempre hauràs de plantejar-t'ho. Per contra, hauríem preferit quedar-nos a algú com Bellingham més temps. D'haver estat possible, clar."

La final de Champions molt a prop

L'1 de juny, els alemanys jugaran contra el Reial Madrid la final de la Champions. Un duel en què Bellingham s'enfrontarà al seu antic equip. El CEO del Dortmund valora l'èxit de l'entitat:

"Quan mires enrere t'adones de com de gran s'ha tornat això. Vaig arribar a un club amb 200 empleats i 100 milions de facturació. Avui som 1.000 treballadors i ingressem 500 milions més els fitxatges."

En una edició històrica per a ells, han aconseguit eliminar el PSV, l'Atlètic de Madrid i el PSG. Els queda un últim pas per guanyar la màxima competició europea per segon cop en la seva història. Wembley dictarà sentència.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut