Jude Bellingham, del Reial Madrid, en una acció durant la Lliga (Europa Press)
futbol

Embolic i possible sanció a Bellingham per l'insult a Greenwood del Getafe

L'acta del partit entre el Madrid i el Getafe no recull cap insult, però LaLiga ha traslladat el cas al Comitè de Competició

Redacció Esport3Actualitzat

"Rapist" o "rubbish", aquesta és la qüestió. A principis del mes de febrer, el Reial Madrid i el Getafe es veien les cares en la jornada 20 de la Lliga. Un duel que va finalitzar amb victòria blanca per 0 a 2, amb dos gols de Joselu. Fins aquí, tot bé. La cosa es complica quan es té notícia del suposat insult de Bellingham a Greenwood, el davanter del Getafe. Una nota que no està recollida a l'acta del partit, tot i que el jugador local va demanar, en el seu moment, que quedés registrat perquè es poguessin investigar els fets. No obstant això, LaLiga ha tirat pel dret i ha decidit traslladar el cas al Comitè de Competició, a qui li ha enviat l'informe dels llavis per saber exactament què va dir.

Segons el Getafe, Jude li va dir "violador" a Greenwood. El Comitè serà l'encarregat d'obrir, en cas que s'escaigui, un expedient al futbolista del Reial Madrid. 

 

Possible sanció 

Encara no se sap la possible sanció que pot rebre l'anglès, però amb un insult d'aquestes característiques se'l podria castigar amb un grapat de partits sense jugar. Fins a principis de març no se sabrà, ja que els implicats tenen deu dies hàbils per presentar al·legacions. El cas està en mans del Comitè de Competició, i es designarà un jutge instructor per resoldre la situació. 

Un moment del partit entre el Getafe i el Reial Madrid (Europa Press)((Europa Press))

Bellingham no juga

És un dels que formen part de la llista de lesionats del Reial Madrid. Bellingham té un esquinç d'alt grau al turmell esquerre, segons el comunicat mèdic del club, i estarà encara unes setmanes de baixa. No juga des del partit contra el Girona (4-0). Es pot arribar a perdre fins a 4 partits per la lesió.

 

Anar al contingut