Esports

Els Word Roller Games de Barcelona arrenquen amb un acte inaugural a ritme de DJ

Bona part dels 4.120 esportistes de 81 països que participen en aquests jocs han estat presents en aquesta cerimònia celebrada al Palau Sant Jordi, on les grans protagonistes han estat les 11 disciplines de roda petita que formen la competició

Àlex OlivaActualitzat

Els Word Roller Games 2019 ja estan oficialment en marxa després de l'acte inaugural que s'ha celebrat aquest dijous al vespre al Palau Sant Jordi. Bona part dels 4.120 esportistes de 81 països que participen en aquests jocs han estat presents en aquesta cerimònia, on les grans protagonistes han estat les 11 disciplines de roda petita que formen la competició.

Els organitzadors han apostat per fer una desfilada només dels banderers de cada delegació, mentre el gruix dels atletes seguia la cerimònia des de les grades. Després del jurament dels atletes i els jutges, ha estat el moment de les autoritats, amb discursos per a Carmelo Paniagua, president de la federació espanyola de patinatge; Ramon Basiana, president de la Federació Catalana; Gerard Figueras, secretari general de l'esport; Maite Fandos, diputada d'esports; Maria José Rienda, presidenta del CSD; l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president de World Skate, Sabatino Araku.

La part final de la cerimònia ha estat la més espectacular. Al ritme de la DJ Nuria Scarp, representants de les 11 disciplines d'aquests Roller Games han fet una exhibició sobre la pista de "street" que hi ha instal·lada al Palau Sant Jordi. La cerimònia ha acabat amb una actuació dels castellers de Barcelona.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut