La parella que va enamorar París repeteix l'abraçada a l'Stade de France
La parella que va enamorar París repeteix l'abraçada a l'Stade de France
Jocs Paralímpics de París

Els Woodhall tanquen el cercle: l'emotiva història de la parella més viral de París

Ella va brillar en els Jocs Olímpics; ell ho ha fet en els Paralímpics en guanyar l'or en els 400 metres i repetint l'abraçada que es va fer viral fa gairebé un mes

Redacció Esport3Actualitzat

Va ser una de les grans imatges dels Jocs Olímpics de París 2024. L'or en el salt de llargada de Tara Davis-Woodhall serà recordat per la manera en què el seu marit, Hunter Woodhall, ho va viure des de la graderia de l'Stade de France. Els nervis inicials es van convertir en una alegria desmesurada que va acabar amb una abraçada que va fer la volta al món.


La història es repeteix a la ciutat de l'amor

Segurament, París és la ciutat ideal per demostrar l'amor d'una parella. Potser per aquest motiu, els Woodhall han tingut l'oportunitat de repetir la mateixa abraçada, també a l'Stade de France, però amb els papers intercanviats. I és que Hunter Woodhall ha disputat la prova dels 400 metres de la categoria T62 en els Jocs Paralímpics.

Hunter, amputat de les dues cames, ha impulsat les seves pròtesis fins a la glòria i s'ha proclamat campió olímpic. El nord-americà s'ha penjat la medalla d'or. La mateixa que es va penjar fa gairebé un mes la seva dona, que ha viscut la prova amb gran emoció des de la graderia. Tot just després d'acabar la cursa, Hunter Woodhall ha volgut celebrar la victòria amb Tara Davis-Woodhall, i ha deixat novament una imatge per al record.

Una celebració merescuda

Pocs matrimonis poden presumir de tenir dues medalles d'or i, a més, haver-les aconseguit en la mateixa ciutat i en el mateix escenari. Una fita que mereix una bona celebració. De moment, els Woodhall van compartir els seus èxits a peu de pista.

Anar al contingut