Els tres primers classificats en categoria masculina i femenina han compartit momentàniament el podi. (Foto: Federació Catalana d'Atletisme)
Atletisme

Els ugandesos Dikson Huru i Rebecca Cheptegei s'imposen en la 47a edició del Cros Ciutat de Granollers

L'ugandès Dikson Huru, amb un temps de 31 minuts i 10 segons en la categoria masculina i la seva compatriota Rebecca Cheptegei (22:39) en la femenina han aconseguit la primera posició en les proves absolutes de la 47a edició del Cros Internacional de Catalunya-Ciutat de Granollers.

Actualitzat

L'ugandès Dikson Huru, amb un temps de 31 minuts i 10 segons, en la categoria masculina i la seva compatriota Rebecca Cheptegei (22:39) en la femenina han fet -la primera posició en les proves absolutes de la 47a edició del Cros Internacional de Catalunya-Ciutat de Granollers.

En la prova masculina, de 10 quilòmetres, la victòria d'Huru, subcampió d'Uganda de la mitja marató, s'ha decidit en els darrers 300 metres després que l'ugandès ha superat a 10 metres de la línia de meta el fort atac del marroquí Ilias Fifa, vencedor de la prova l'any passat. Ayad Lamdassem, que el 2010 va imposar-se també en aquesta prova, ha entrat en la tercera posició.

En la categoria femenina, de 6.500 metres, la fondista de 22 anys Rebecca Cheptegei, vencedora en la darrera Jean Bouin de Barcelona, s'ha imposat amb comoditat, superant en 45 segons a la segona classificada, la catalana Marta Galimany. La tercera posició d'aquesta prova ha estat per a una altra catalana, la badalonina Miriam Ortiz. En aquesta 47a edició del Cros Ciutat de Granollers hi han participat més 2.000 persones repartides en 25 categòries que han anat des de prebenjamins fins a veterans.

Anar al contingut