Mbappé, en un enfrontament de Champions contra el Madrid
Mbappé, en un enfrontament de Champions contra el Madrid
futbol

Els tres motius pels quals el Madrid descarta el fitxatge de Mbappé

La SER assegura que el davanter francès no anirà al Bernabéu encara que decideixi no renovar amb el PSG

Redacció Esport3Actualitzat

Contra tot pronòstic i contra els vaticinis del president de LaLiga, Javier Tebas, l'etern serial de Kylian Mbappé i el Reial Madrid podria no acabar amb el francès vestint de blanc. La SER ha informat aquest dimecres que el club hauria descartat el fitxatge del davanter a finals d'aquesta temporada, i donant així per acabat un culebrot acostumat a oferir girs de guió.

La mateixa emissora assegura que el campió del món el 2018, de 24 anys, no recalarà al Bernabéu per molt que decideixi no renovar amb el PSG i convertir-se en agent lliure l'estiu que ve. A l'entitat presidida per Florentino Pérez encara couen les carbasses que Mbappé va donar la primavera del 2022 quan semblava destinat a jugar de blanc. En aquest sentit, segons la SER, el Madrid ha tingut en compte tres raons: la imatge del jugador entre el madridisme, l'escala salarial de la plantilla i la política de fitxatges actual.

La setmana passada, el Madrid ja va emetre un comunicat desmentint que estigués negociant amb Mbappé, però es va interpretar com un moviment per cobrir-se les esquenes de cara a la FIFA. Cal recordar que el màxim organisme del futbol només permet negociar amb un jugador en els seus últims 6 mesos de contracte. Una condició que el del PSG no complirà fins a l'1 de gener.

Després d'unes setmanes apartat del dia dia del PSG, a l'agost, Mbappé va renegociar la seva clàusula de sortida amb Nasser al-Khelaïfi i es va reincorporar a les ordres de Luis Enrique.  

Aquesta notícia fa que respirin tranquils els rivals dels blancs, que temien enfrontar-se amb la dupla Bellingham i Mbappé. Ara s'espera que la Premier es llanci a seduir-lo amb tots els seus encants.

 

Anar al contingut