Giannis Antetokounmpo intenta passar entre Vam Vleet i Marc Gasol (Reuters)
Bàsquet

Els Toronto Raptors s'imposen a Milwaukee (99-105) i se situen a un triomf de la final de l'NBA

L'equip de Marc Gasol ha guanyat el tercer partit seguit per fer-se amb el factor pista i agafar la iniciativa per primera vegada davant els Bucks

Actualitzat
Marc Gasol és a només una victòria de jugar la final de l'NBA. Els Toronto Raptors han guanyat el tercer partit consecutiu de la final de la Conferència Est contra els Milwaukee Bucks (99-105) per fer-se amb el factor pista i col·locar el marcador global 3-2 al seu favor. Kawhi Leonard, autor de 35 punts -15 a l'últim quart-, ha conduït la jove franquícia canadenca a un pas del seu primer títol de conferència i de la que seria la primera final de l'NBA de la seva història.  

La defensa del conjunt canadenc ha brillat malgrat que, en algunes ocasions, no han pogut frenar el poder atlètic de l'estrella dels Bucks, Giannis Antetokounmpo, autor de 24 punts. Marc Gasol no ha presentat uns números espectaculars (4 punts, 6 rebots), però ha contribuït a la solidesa defensiva i ha anotat un triple que ha permès als Raptors obrir escletxa quan s'acostava el desenllaç (92-85). Però l'autèntica arma secreta dels Raptors ha estat Fred VanVleet, molt apagat fins ara en els play-offs, i que ha anotat 7 triples de 9 intents, 21 punts, per acabar de desequilibrar el partit del bàndol visitant.   

Els Bucks, millor equip de la fase regular, no havien perdut encara tres partits aquesta temporada. Ara estan obligats a reaccionar si no es volen veure fora d'una final que fa uns dies tenien gairebé a tocar. Mentrestant, els Golden State Warriors, ja classificats per a la lluita definitiva per l'anell, esperen rival. 

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut