Marc Gasol intenta frenar Joel Embiid (EFE)

Els Toronto Raptors empaten la sèrie davant els Philadelphia Sixers (96-101)

Amb un Kawhi Leonard estel·lar (39 punts) i un Marc Gasol eficient (16 punts), els Raptors han guanyat a Filadèlfia per posar el 2-2 al marcador
TEMA:
NBA

Al quart partit, els Toronto Raptors els han tornat als Philadelphia Sixers el triomf a domicili (96-101) per igualar la sèrie de semifinals de la Conferència Est de l'NBA ((2-2). La franquícia canadenca ha tallat així la ratxa dels Sixers, que s'havien imposat en els dos partits precedents.

Gran part del mèrit del triomf dels Raptors cal atribuir-lo a Kawhi Leonard, autor de 39 punts i 14 rebots, i especialment del triple que ha decidit el partit a falta d'un minut per al final. Però també s'ha de destacar la millora de l'equip en el joc interior, en què Marc Gasol s'ha destapat amb 16 punts, i juntament amb Serge Ibaka (12 punts), ha contingut Joel Embiid (11). La principal amenaça dels Sixers ha estat per part de Jimmy Butler, autor de 29 punts, però en aquesta ocasió ha estat insuficient. El cinquè partit, que situarà un equip o l'altre a un triomf de la final, es jugarà aquest dimarts a Toronto.

Els Nuggets també igualen

A la Conferència Oest, també els Denver Nuggets han obtingut una victòria a domicili (112-116) sobre els Portland Trail Blazers per empatar la sèrie (2-2). Dos dies després del triomf èpic dels Blazers en el tercer partit després de quatre pròrrogues, els Nuggets s'han rescabalat amb una gran actuació de Jamal Murray (34 punts). Al base canadenc no li ha tremolat el pols en els 6 tirs lliures que ha hagut de transformar en els 15 últims segons per assegurar el triomf. Nikola Jokic ha acabat coix el partit després de la pallissa del partit anterior, però ha complert amb un altre triple doble (21 punts, 12 rebots i 11 assistències). Els Nuggets recuperen el factor pista i dimarts juguen a casa.