Marc Gasol i Serge Ibaka, dos peces importants per als Raptors en fase defensiva (Reuters)

Els Toronto Raptors apallissen els Philadelphia Sixers (125-89) i se situen a un triomf de la final de conferència

Marc Gasol (11 punts) contribueix en la victòria dels Raptors sobre els Sixers, la més àmplia de la franquícia en uns "play-offs"
Actualitzat
TEMA:
NBA

Els Toronto Raptors han superat els Philadelphia Sixers (125-89) per posar-se en avantatge al marcador global de l'eliminatòria (3-2) i situar-se a un sol triomf de la final de la Conferència Est.

És la victòria més àmplia dels Raptors en un "play-off" i, a diferència de partits precedents, Kawhi Leonard (21 punts) no ha monopolitzat la part ofensiva, sinó que s'ha vist ben acompanyat per Pascal Siakam (25 punts) i Kyle Lowry (21). Marc Gasol ha tornat a ser una peça clau en defensa però també en atac, ja que ha anotat 3 triples en 5 intents i ha acabat amb 11 punts, 5 rebots i 3 assistències. El pivot català ha contribuït amb Serge Ibaka a frenar un Joel Embiid que aquesta vegada s'ha quedat amb 13 punts. Els Raptors disposaran del primer "match ball" dijous a Filadèllfia.

Idèntica situació es viu a la semifinal de la Conferència Est entre els Denver Nuggets i els Portland Trail Blazers. Els Nuggets s'han apuntat el triomf (124-98) en el cinquè partit i ara dominen la sèrie per 3-2. Una altra exhibició de Nikola Jokic (25 punts i 19 rebots), ben secundat per Paul Millsap (24 punts i 8 rebots). La sèrie es torna a desplaçar a Portland, on els Blazers es veuen obligats a guanyar per evitar l'eliminació davant el seu públic i forçar el setè partit.      

ARXIVAT A:
NBA
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut