Els tentacles de Jorge Mendes: pressiona el Barça per Lamine Yamal
Els tentacles de Jorge Mendes: pressiona el Barça per Lamine Yamal
BARÇA

Els tentacles de Jorge Mendes: pressiona el Barça per Lamine Yamal

L'agent vol que la fitxa del jugador s'adeqüi al seu rendiment en el camp

Actualitzat

Lamine Yamal s'ha convertit en una estrella del futbol amb tot just 17 anys. La seva temporada al Barça i a la selecció espanyola ha meravellat el món. Tota aquesta exposició està fent que sigui un autèntic reclam per al FC Barcelona, i una mostra d'això és que la samarreta que més s'ha venut en la seva estrena ha estat la seva. Té una projecció de més de deu anys de carrera al davant, i per això el seu representant, Jorge Mendes, el vol blindar.

 


Jorge Mendes vol millorar el contracte de Lamine Yamal

L'agent portuguès fa setmanes que li diu al Barça que seria just revisar el contracte de Lamine i readequar-lo al jugador.

Lamine Yamal va signar el seu primer contracte professional amb el Barça quan tenia 16 anys i molts dels termes s'ajustaven a la normativa per la seva edat. L'acord era per tres temporades. En aquest acord, les xifres ja eren una mica superiors al normal per a un noi de la seva edat, ja que eren conscients del potencial que tenia. La intenció és ampliar el contracte cinc temporades més quan el jugador faci 18 anys. La clàusula de rescissió serà de 1.000 milions d'euros.

Mesos després s'ha vist que el seu rendiment és el d'una estrella i que, tot i ser tan jove, ja ha guanyat una Eurocopa, i no com un jugador de banqueta, sinó titular. El seu representant vol que la seva fitxa s'adeqüi més al seu nivell sobre el camp.

 

Aquest primer contracte que va signar Lamine anava acompanyat d'un acord privat en el qual establia vincles amb el Barça fins al 2030. Mendes vol portar tot això a negre sobre blanc i que la seva fitxa estigui compassada al que aporta en el camp.

El Barça ja sap la intenció que té Jorge Mendes cap a Lamine Yamal, i és per això que ha promès que faran un esforç econòmic perquè totes les parts estiguin contentes quan signin el següent acord.

El club tampoc vol deixar l'assumpte del jugador i vol plasmar en un contracte la vinculació amb ell, més enllà de l'acord privat que tenen.

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
Anar al contingut